Hank Baskett, de echtgenoot van realityster Kendra Wilkinson, is naar de FBI gestapt met een aanklacht tegen de transseksueel die beweert dat hij met haar is vreemdgegaan.

Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Volgens Baskett heeft de transseksueel, Ava London, een gesprek met hem illegaal opgenomen en probeert zij nu om hem met de opnames af te persen.

De 29-jarige Wilkinson en de 32-jarige Baskett trouwden in 2009. Ze hebben samen een zoon, Hank Jr. (4), en een dochter, Alijah (5 maanden). Kort na de geboorte van Alijah kwam het nieuws naar buiten dat Baskett vreemd zou zijn gegaan met Ava London toen Wilkinson acht maanden zwanger was.

Baskett heeft volgens TMZ erkend dat hij met de transseksueel 'omging'. Hij zou hebben gezegd dat ze 'feestten' in haar appartement en dat London 'haar kleren uittrok'.

Tabloids

Ava London heeft volgens bekenden van Baskett een gesprek opgenomen waarin hij haar smeekt om niet te praten over hun relatie, omdat hij is getrouwd. Die opname belandde uiteindelijk bij diverse tabloids.

Volgens TMZ heeft de advocaat van de voormalige American football-speler de Amerikaanse veiligheidsdienst ingelicht over de illegale opname en de afpersing. Ook wil hij naar de rechter stappen om inzicht te krijgen in de telefoongegevens van Ava London. Deze zouden kunnen dienen als bewijs bij de aanklacht.