Het gaat niet goed met Tori Spelling. Ze ligt momenteel in het ziekenhuis, en naar verluidt ligt ze daar vanwege een zenuwinzinking.

Dat melden bronnen aan TMZ

Spelling kwam afgelopen week in het nieuws omdat ze mogelijk ebola had, maar het bleek na onderzoek bronchitis te zijn. De bronnen vertellen dat Tori Spelling het ebola-verhaal heeft verzonnen, om zo haar persoonlijke problemen geheim te houden.

Dat heeft volgens de entertainmentwebsite te maken met verschillende redenen. Het schijnt dat het huwelijk tussen Spelling en Dean McDermott op de klippen loopt. McDermott ging eerder dit jaar door het stof, omdat hij naar eigen zeggen door zijn alcoholprobleem vreemdging. Naar verluidt slaat de man van Spelling de laatste tijd de Anonieme Alcoholisten-bijeenkomsten over. Daar is Spelling absoluut niet blij mee.

Failliet

Een andere reden is dat Spelling en McDermott bijna failliet zijn. Het geld dat Spelling van haar vader Aaron Spelling heeft geërfd, lijkt alweer op te zijn. Spelling is ook bang dat ze nergens meer aan de bak komt.

Om haar problemen in de doofpot te stoppen, probeert ze te doen alsof ze ziek is. Dat is echter op zo'n punt geworden, dat ze daadwerkelijk ziek is geworden. Spelling sliep en at slecht, aldus de bronnen van TMZ.