Renee Zellweger geeft toe dat ze er tegenwoordig heel anders uitziet. "Ik ben blij dat het mensen is opgevallen. Ik heb namelijk grote veranderingen doorgevoerd in mijn leven, ik ben nu gelukkiger en ik ben blij dat mensen dat zien."

Dat vertelt de actrice aan People.

Zellweger verscheen maandagavond op de rode loper voor een event in Los Angeles. Het viel de fotografen en de media onmiddellijk op dat Zellweger er in haar gezicht heel anders uitziet. Zij schreven dan ook dat ze vast aan zich had laten sleutelen.

"Mijn vrienden zeggen dat ik er heel rustig en ontspannen uitzie. Ik leef heel gezond", aldus Zellweger.

Gezond

"Ik heb heel lang ongezond geleefd. Ik werkte te hard en zorgde daardoor niet goed voor mijzelf. In plaats van rust nemen, ging ik gewoon door", vervolgt de 45-jarige Bridget Jones-ster. "Uiteindelijk was ik mij ervan bewust dat dit niet werkte, toen heb ik andere keuzes gemaakt."

Zellweger koos er in de afgelopen jaren bewust voor om tijd te nemen voor zichzelf en haar vriend Doyle Bramhall. Ze kwamen niet veel in de publiciteit. "Mensen kennen mij dus ook bijna niet als veertigjarige", zegt ze.

"Misschien zie ik er nu heel anders uit. Dat is toch bij iedereen zo als je ouder wordt? Ik ben gelukkig", benadrukt de wereldberoemde actrice.