Dries Roelvink vindt dat zijn zoon Dave Roelvink zijn excuses moet aanbieden aan het meisje dat samen met hem te zien is in een seksvideo. 

Dat zegt Roelvink in De Telegraaf.

De 55-jarige zanger kwam tot deze conclusie nadat hij dinsdagmiddag met de ouders van de dame rond de tafel was gegaan. 

Dave Roelvink kwam afgelopen zomer in de problemen toen hij en zijn vrienden in verband werden gebracht met een roof in een villa. Ook doken filmpjes op waarop te zien is hoe het model zich door de dochter van de eigenaars van het huis oraal liet bevredigen.

"De familie Pach heeft sterk de indruk dat mijn zoon zijn vrienden, die ik overigens geen vrienden noem, wil beschermen door zo min mogelijk over die bewuste nacht te vertellen", zegt vader Roelvink na het gesprek.

Spullen

De zanger kan zich vinden in wat ze zeggen. "Maar Dave (Roelvink) blijft tegen mij zeggen dat dit niet zo is. Hij vertelt me steeds dat hij gewoon echt niet weet wie er daar precies gestolen heeft, en waar de rest van die spullen nu is."

Roelvink is blij dat hij het gesprek is aangegaan. "Ik heb diep respect voor de manier waarop ze ons te woord hebben gestaan", zegt hij. " Ik heb erg te doen met hun dochter en ga daarom ook mijn zoon aansporen om zijn excuus aan haar aan te bieden. Dat lijkt me toch wel het minste dat hij kan doen."