De ruzie tussen Kesha en haar producer Dr. Luke loopt verder op. Dr. Luke wijst er nu op dat de zangeres in 2011 onder ede verklaarde dat er nooit seksueel contact tussen de twee is geweest.

Dat meldt TMZ.

Vorige week klaagde Kesha haar producer aan omdat hij haar sinds haar achttiende seksueel en verbaal zou hebben misbruikt. Op zijn beurt klaagde Dr. Luke de muzikante aan voor laster.

Op verzoek van zijn advocate heeft de rechter nu documenten vrijgegeven waarin Kesha in 2011 ontkennend antwoord op de vraag of er sprake was van een seksuele relatie. Volgens de advocaat van Dr. Luke is dat bewijs dat de recente aantijgingen van Kesha onzin zijn, en niets meer dan een poging om onder hun samenwerkingscontract uit te komen.

Mark Geragos, de advocaat van Kesha, zegt juist dat het een beroerde poging van de producer is om de waarheid te verdraaien. "Het is wederom een zielige poging om zijn slachtoffer te beschuldigen", meldt hij in een statement aan de media.

"Zoals in onze aanklacht omschreven heeft Dr. Luke Kesha en haar familie bedreigd met de dood als ze haar mond open zou doen over zijn seksueel misbruik." Kesha is vastberaden de zaak tegen haar kompaan door te zetten, zegt Geragos. "Na klinieken en bijna de dood ingedreven te zijn, gaat ze niet langer toestaan te lijden onder haar misbruiker."