Kesha heeft een aanklacht ingediend tegen haar producer Dr. Luke, omdat hij haar op seksueel, fysiek, verbaal en emotioneel vlak misbruikt zou hebben. Dr. Luke heeft op zijn beurt een aanklacht tegen Kesha ingediend.

Dat meldt entertainmentwebsite TMZ dinsdag.

Volgens de aanklacht die Kesha heeft ingediend, en die TMZ in bezit heeft, zou het misbruik zo ver zijn gegaan dat zij het gevoel had bijna 'dood te gaan'. De zangeres stelt dat Dr. Luke vanaf het begin, toen ze achttien was, haar misbruikte. Daarnaast meent Kesha dat ze ongewild drugs en alcohol kreeg toegediend.

Kesha vertelt in de aanklacht dat de producer haar pillen heeft gegeven, waarna ze ineens de volgende ochtend naakt en ziek wakker werd. De misbruik zou ervoor hebben gezorgd dat de zangeres een eetstoornis kreeg, waarna ze verbaal werd mishandeld.

Dr. Luke zou hebben gezegd dat ze absoluut niet mooi was en geluk had dat ze bij hem zat. De zangeres heeft haar advocaat gevraagd om het contract met Dr. Luke te beëindigen.

Afpersing

Volgens TMZ heeft Dr. Luke de aanklacht van Kesha beantwoord door zelf een aanklacht tegen de zangeres in te dienen. Zo beschuldigt hij haar van afpersing. Kesha zou volgens hem van alles verzonnen hebben om onder haar contract uit te komen.

Ook zou ze geprobeerd hebben om hem af te persen door te dreigen leugens over hem te vertellen aan een blogger. Volgens Dr. Luke zit de moeder van Kesha, Pebe, achter de valse aantijgingen.