Nicole Kidman realiseert zich vaak hoe ontzettend gelukkig ze is met haar man Keith Urban. Ook na het recente overlijden van haar vader heeft ze veel steun van hem gekregen.

"Ik ben zo blij dat ik zo'n fijne man heb gevonden. Hij is mijn rots in de branding, mijn steun in alles wat ik meemaak. Zo ook in de afgelopen weken", aldus de actrice.

"Hij is zo goed voor me geweest. Net als mijn kinderen, mijn zus en mijn moeder. We hebben veel meegemaakt ", vervolgt de 47-jarige Kidman.

De actrice vertelt dat ze ook van buitenaf veel steun heeft gekregen na het verlies van haar vader. "Hij was een geweldig lieve vader en ik heb het al vaak gezegd, maar ik heb echt geluk gehad", benadrukt Kidman. "Want niet iedereen heeft zo'n fijne vader."

De band tussen Kidman en haar vader was heel hecht. "Ik denk dat iedere vrouw die zo dichtbij haar vader staat, gebroken zou zijn." Hij overleed in september aan de gevolgen van een hartaanval. Hij werd een week later begraven in Sydney.

Volgens Kidman lijkt haar man, Keith, op haar vader. "Het is geweldig om onze twee meisjes met hem te zien. Hij is zo'n verantwoordelijke en goede papa voor ze."