Jim Bakkum is boos op RTL Boulevard, omdat het dinsdagavond meldde dat de musicalster en zijn vrouw Bettina Holwerda ouders worden van een dochter.

Dat nieuws had Bakkum liever zelf naar buiten gebracht, schrijft hij op Facebook.

"RTL Boulevard, met wie ik al jaren een hele goede band heb, heeft zonder iets te checken bij ons of het management gemeld dat Bettina, Lux en ik een meisje verwachten", lucht Bakkum zijn hart.

Volgens RTL Boulevard bevestigden Bakkum en Holwerda, die in november 2012 zoontje Lux verwelkomden, de komst van een dochter. "Ik ben diep teleurgesteld en verbaasd dat je met zulk persoonlijk nieuws zo aan de haal kunt gaan."

Dubbeling

Bakkum schrijft dat hij aanvankelijk te gast zou zijn in het showbusinessprogramma en daar zelf met het babynieuws op de proppen zou komen. "Maar Boulevard heeft mijn bezoek gecanceld, vanwege de dubbeling met RTL Late Night de avond ervoor."

De 27-jarige zanger en musicalster is naar eigen zeggen "niet bozer te krijgen". "Ik ben een heel positief persoon, heb niets met negativiteit in de media, maar als het om mijn kinderen gaat, kan je me eigenlijk niet bozer krijgen. Ik had het graag zelf willen zeggen."

Hoewel het nieuws niet naar zijn eigen wensen wereldkundig is geworden, zitten Bakkum en Holwerda op een roze wolk. "Hoe leuk. Lux wordt grote broer van een klein meisje. We zijn in de wolken en voelen ons gezegend. We kunnen het nog steeds niet geloven."

Reactie Boulevard

Een woordvoerder van RTL Boulevard laat aan NU.nl weten dat er wel degelijk contact is geweest met het management van Bakkum.

"Naar onze beleving hebben wij dit kortgesloten met zijn management. Wellicht hebben zij dat anders ervaren. Het is in ieder geval ter sprake gekomen."