Volgens doktoren is het onduidelijk of Tracy Morgan ooit weer zal kunnen werken. De komiek raakte zwaargewond bij een aanrijding in juni.

Aan Page Six vertelt zijn advocaat dat de doktoren nog niet met zekerheid kunnen zeggen of Morgan volledig zal herstellen.

Morgan volgt dagelijks spraaklessen en bewegingstherapie om weer volledig te kunnen functioneren. Hij kan momenteel niet leven zonder rolstoel.

Bij het ongeluk in juni raakten verschillende inzittenden van de limousine van Morgan gewond nadat een vrachtwagen de auto raakte. Een vriend van de komiek werd uit de auto geslingerd en overleed.

Walmart, die de werkgever is van de vrachtwagenchauffeur, heeft gezegd dat Morgan en zijn vrienden zelf verantwoordelijk zijn voor hun verwondingen. Via een advocaat liet het bedrijf weten dat de inzittenden van de limousine geen gordel droegen en dus zichzelf in gevaar brachten.

"Dit zijn verschrikkelijke mensen. Ze weten dat ze het leven van Morgan en zijn vrienden voor altijd veranderd hebben en verantwoordelijk zijn voor de dood van een ander", aldus de advocaat van Morgan.

Bekijk hier de beelden van het ongeluk van Morgan: