De vader van Lindsay Lohan vindt het niet eerlijk dat zijn dochter gefileerd wordt door theaterrecensenten. 

Dat meldt entertainmentsite RadarOnline. Volgens Michael Lohan heeft Lohan veel talent en was ze gewoon een tikkeltje zenuwachtig.

De 28-jarige blondine speelt momenteel in het toneelstuk Speed-The-Plow, dat vorige week woensdag in première ging. Niet iedereen was onder de indruk van haar West End-debuut. Volgende week is de actrice met haar theaterstuk te zien op Broadway.

Lindsay Lohan zou flink met haar tekst hebben geworsteld en moest af en toe spieken. Dat kwam de Mean Girls-actrice op de nodige kritiek te staan.

Haar vader denkt dat Lohan simpelweg weinig goed kan doen. "Ze zouden haar sowieso wel afmaken", vermoedt hij. "Dit is haar eerste toneelstuk. Natuurlijk heeft het ook met de zenuwen te maken. Ik weet niet of ze tekst was vergeten. Het kan me ook niet schelen wat ze zeggen. Ze heeft talent, ik denk dat we dat allemaal weten."

Volgens Michael gaat het juist uitstekend met Lohan, mede omdat ze al ruim een jaar geen alcohol heeft gedronken of drugs heeft gebruikt. "Ze zit prima in haar vel, ze is nuchter en voelt zich goed. Ik maak me absoluut geen zorgen om haar. Als ze maar van de middelen afblijft, dat is het enige dat telt voor mij."