Amanda Bynes lijkt weer te zijn teruggevallen in haar wietverslaving. De zeggenschap van haar ouders is sinds vorige maand afgelopen en nu zou het steeds slechter met haar gaan.

Dat meldt TMZ.

De 28-jarige actrice werd dit weekend gearresteerd nadat ze onder de invloed achter het stuur zat. In eerste instantie werd aangenomen dat ze dronken was, maar nu blijkt dat ze aan stimulerende pillen zat.

Onduidelijk is nog welke pillen de actrice precies op had, daar wordt nu onderzoek naar gedaan. Bynes mocht na het betalen van een borgsom van 15.000 dollar (11.819 euro) weer naar huis.

Tot een maand geleden hadden de ouders van de actrice zeggenschap over haar en haar geld, maar nu die zeggenschap voorbij is woont Bynes weer op zichzelf en is ze weer regelmatig gebruik aan het maken van wiet.

Ouders

De ouders van Bynes laten aan X17 Online weten geen contact te hebben met hun dochter. "Ik weet dat ze van New York houdt, dus ik denk dat ze daar is", vertelt haar vader. Hij verwacht haar niet snel te zien. "Ik garandeer je dat ze hier niet naartoe komt.

De actrice kampt al jaren met mentale problemen: eind 2013 kwam ze uit een kliniek waar ze werd opgenomen wegens psychische problemen.

De arrestatie zou voor verdere juridische problemen kunnen zorgen: Bynes heeft nog een proeftijd lopen voor een veroordeling in februari.