De Oekraïense journalist Vitali Sedjoek heeft opnieuw geprobeerd Kim Kardashian aan te vallen, maar de aanval is dit keer mislukt.

Dat meldt TMZ maandag.

De grappenmaker probeerde Kardashian aan te vallen nadat ze samen met Kanye West een diner in Hotel Costes in Parijs had. Kardashians extra beveiliging merkte echter bij het verlaten van het pand de journalist Sedjoek op, en wist zijn aanval te voorkomen toen hij wilde toeslaan.

Kardashian werd afgelopen donderdag al eerder aangevallen door de grappenmaker. Toen de realityster uit een auto stapte om naar een modeshow te gaan tijdens de Fashion Week dook Sedjoek op haar, hield haar benen vast en probeerde haar op de grond te krijgen.

De journalist maakt er een sport van sterren op de rode loper lastig te vallen. In mei kreeg hij te horen dat hij niet meer welkom is op rode lopers in Hollywood omdat hij Brad Pitt had aangevlogen. Eerder viel hij onder anderen America Ferrera en Bradley Cooper lastig.

Sedjoek kan niet opgepakt worden vanwege het feit dat hij nog geen strafbaar feit heeft gepleegd, aldus de politie van Parijs.