De Britse actrice Kelly Brook is niet langer verloofd met fitnessmodel en Big Brother-celebrity David McIntosh.

Dit maakte de 34-jarige Britse bekend op Twitter.

''Het is een trieste dag. Ik wil jullie laten weten dat David en ik niet langer verloofd zijn'', twitterde Kelly Brook vanuit de Verenigde Staten, waar ze een nieuwe comedyserie opneemt.

''Ik hou van hem en respecteer hem en ik wens hem het allerbeste.'' Na een relatie van elf weken lieten het stel n april weten dat ze verloofd waren.

Brook heeft volgens Hello onmiddellijk veel foto's van haar gespierde ex verwijderd van Instagram. Ook ging ze de straat op in Los Angeles zonder verlovingsring. Ze gaat niet bij de pakken neerzitten. ''Positieve veranderingen, leuke mensen, gelukkig leven, creatief werk'', twitterde ze enkele uren later. Ook liet ze weten dat ze samen dineerde met haar vriendin, de Canadese actrice Elisha Cuthbert.

Amerika

Afgelopen zomer waren de twee nog samen op vakantie in Griekenland en deelden ze vakantiefoto's op sociale media. Onlangs liet ze nog weten een gezin met hem te willen stichten in Amerika. Kelly en David zouden aanvankelijk deze maand trouwen, maar hadden hun huwelijk uitgesteld vanwege de nieuwe tv-klus van Brook.