Kim Kardashian en Kanye West zullen hun beveiliging versterken na de belaging van eerstgenoemde tijdens de Fashion Week in Parijs.

Dat melden bronnen aan TMZ vrijdag.

Het koppel zal tijdens de Fashion Week in de Franse hoofdstad beveiligd worden met gepantserde voertuigen en zal ook bijgestaan worden door extra gewapende bodyguards.

Zo zullen Kardashian en West zich op elk moment veilig voelen zodra ze in het openbaar treden. De extra beveiliging geldt echter alleen voor de komende week. De verwachting is dat ze in de Verenigde Staten weer minder beveiliging zullen gebruiken.

Afgelopen donderdag werd Kardashian aangevallen door een man. Toen de realityster uit een auto stapte om naar een modeshow te gaan tijdens de Fashion Week dook een man op haar, hield haar benen vast en probeerde haar op de grond te krijgen.

Vitali Sedjoek

De aanvaller is waarschijnlijk de Oekraïense journalist Vitali Sedjoek. Een woordvoerder van de journalist zegt dat Sedjoek de verantwoordelijkheid voor de actie opeist.

De journalist maakt er een sport van sterren op de rode loper lastig te vallen. In mei kreeg hij te horen dat hij niet meer welkom is op rode lopers in Hollywood, omdat hij Brad Pitt had aangevlogen. Eerder viel hij onder anderen America Ferrera en Bradley Cooper lastig.