Amber Rose eist ruim een miljoen dollar van Wiz Khalifa. Dat blijkt uit de huwelijksvoorwaarden die ze op liet stellen voordat ze met de rapper in het huwelijksbootje stapte.

Bronnen rond de twee melden vrijdag aan TMZ dat Amber een contract van maar liefst acht pagina's had laten maken. Daarin stelt de dertigjarige zangeres verschillende eisen, waaronder een miljoen en alimentatie.

Ze wil nu dat Khalifa, die volgens haar vreemd is gegaan, gedwongen wordt om aan zijn verplichtingen te voldoen. Ook eist ze de volledige voogdij over hun zoontje van één, maar dat is aan de rechter. Die besluit wat het beste is voor het kind.

Woensdag werd bekend dat Rose van Khalifa wil scheiden. Niet veel later dook het gerucht op dat de twee sterren allebei waren vreemdgegaan. De rapper zou tijdens het toeren in de fout zijn gegaan. Van Rose werd gedacht dat ze de bloemetjes buiten had gezet met Nick Cannon, de ex van Mariah Carey.

"Hou alsjeblieft op met die onzinverhalen", twittert de 30-jarige artieste. "Ik zou mijn echtgenoot in geen miljoen jaar bedriegen en dat weten jullie volgens mij best. Kon mijn ex-man dat ook maar zeggen ... Ik ben hier kapot van, maar ik richt me nu op mijn zoon Sebastian. Bedankt voor alle steun in deze moeilijke tijd."