David Beckham voelt zich steeds ongemakkelijker als ondergoedmodel. De voormalig profvoetballer is van plan er binnenkort mee te stoppen.

De 39-jarige Beckham, die zowel voor campagnes van Armani als voor H&M in zijn boxer poseert, denkt dat hij te oud wordt om zijn lichaam langer aan de hele wereld te tonen, zo meldt The Mirror.

"Ik denk niet dat de mensen het waarderen als ik nog veel langer in mijn ondergoed blijf paraderen", stelt Beckham. "Mijn lichaam is nog in goede conditie, maar het wordt een kwestie van tijd voor mensen gaan denken 'Serieus? Alweer?'"

Beckham zegt zich erg bewust van zijn lijf te zijn op het moment dat hij geen kleding draagt. "Het is zenuwslopend."

"Ik heb vier kinderen. Ik ben er niet zeker van of ik me daar langer comfortabel bij voel." Victoria en David Beckham trouwden vijftien jaar geleden en breidden hun gezin uit met kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper.

De ex-voetballer, die meer dan dertig tattoos over zijn hele lichaam heeft, onthult daarnaast dat het lastig voor hem is om altijd als stoere man over te komen op de camera. "Ik hou van stoere leren jasjes en tattoos, maar echt een mannelijke foto van me maken is niet altijd even makkelijk."

Bekijk hier een onderbroekencampagne met David Beckham: