Kendra Wilkinson is blij dat haar huwelijksperikelen worden gefilmd voor haar realityserie Kendra on Top

"Ik stemde ermee in om alles te laten filmen omdat alleen zijn op dat moment het allermoeilijkste was dat ik ooit heb meegemaakt", zegt Wilkinson in het Amerikaanse tijdschrift People.

In juni kwam naar buiten dat haar man Hank Baskett haar had bedrogen met een transseksueel model, weken nadat Wilkson was bevallen van hun tweede kind.

"De producenten kwamen naar me toe en knuffelden me en hielden me vast", blikt de 29-jarige Wilkinson, die in 2009 trouwde met Baskett, terug. "Ze vroegen: wil je dat we dit filmen en ik zei: kom maar op met die camera's, ik kan nu niet alleen zijn."

Ontkenning

De voormalige American-footballspeler heeft echter altijd ontkend dat hij is vreemdgegaan. "Ik weet echt niet wat ik moet geloven", zegt Wilkinson, die ook niet durft te voorspellen hoe de toekomst er voor de twee uitziet. "Maar dit is het echte leven en dit is wat er gaande is. Het zijn de vier heftigste maanden van mijn leven geweest."

Wilkinson dankt haar bekendheid aan haar jarenlange relatie met Playboybaas Hugh Hefner. De blondine was van 2004 tot 2009 samen met Hefner en was met hem te zien in de realityserie The Girls Next Door. Sinds 2009 heeft Wilkinson haar eigen realityserie.