Sinds dj The Flexican een vriendin heeft is zijn leven naar eigen zeggen niet meer zo 'rock 'n roll'. "Van groupies ben ik niet snel meer onder de indruk, ik draai al een paar jaar mee tenslotte."

Dat vertelt de Nederlandse dj woensdag aan WTF.nl

"Er was een tijd dat mijn leven behoorlijk rock ’n roll was. Meisjes meenemen, afters, nooit meer naar huis. Sinds een jaar heb ik een vriendin dus mijn leven is nu behoorlijk huisje, boompje, draaien. Rustig kan ik m'n leven niet noemen, ik blijf dj natuurlijk, maar het is wel een stuk stabieler dan eerst", vervolgt The Flexican.

Verdovende middelen zijn voor de 30-jarige Thomás Goethals echter nog niet helemaal onbekend. "Drank en drugs doe ik heel af en toe. MDMA of zo, geen opgefokte dingen. Daar hou ik niet van. Als ik draai neem ik een drankje op z'n tijd, maar het schema is te druk om echt hard te gaan drinken. Dat bewaar ik liever voor als ik zelf een feestje heb."

The Flexican heeft onlangs een huis gekocht en kan niet wachten om het in te richten. Verder vertelt Goethals dat hij een motor op het oog heeft. "Ik kan wel veel uitgeven als ik iets echt graag wil."