Martijn Krabbé is weer verliefd. De presentator wil nog niet spreken van een relatie, maar heeft het naar eigen zeggen "heel fijn" met Jacobien Schumacher.

Aan Story vertelt hij dat hij nu een aantal weken omgaat met de voormalig deelneemster van The Bachelor.

"Ik zal het woord relatie niet zo snel in de mond nemen, maar we hebben het heel leuk samen. Als je het over een relatie hebt, heeft dat grote gevolgen", aldus de presentator.

Volgens Krabbé zijn er aan een relatie meteen gesprekken verbonden over samenwonen en stiefmoeders. "Tussen mij en Jacobien is het nu nog heel pril. Maar we vinden elkaar leuk en we hebben het fijn samen. Voor nu is dat genoeg."

Amanda

De nieuwe liefde voor de presentator volgt zes maanden op de bekendmaking dat hij en zijn vrouw Amanda gaan scheiden. Amanda had al heel snel een nieuwe liefde, Harrie Kolen, wat leidde tot verhalen over een 'vechtscheiding'. Volgens Krabbé is daar geen sprake van.

"Amanda en ik hebben de afgelopen maanden goed contact met elkaar. Alleen vlak na de breuk was dat iets moeilijker. Toen was ik heel emotioneel. Het was ook nogal wat: in korte tijd hoorde ik dat ze bij me wegging en een andere man had ontmoet met wie ze meteen een liefdestatoeage ging zetten."

Bekijk beelden van Martijn Krabbé en zijn nieuwe liefde:

Bloemen

Zijn ex kreeg vorige week een miskraam, maar Krabbé zegt dat hij het er nog niet met zijn ex over heeft gehad. "Ik hoorde een paar dagen voordat het naar buiten kwam al van haar vriend Harrie dat er iets niet goed was. Ik vind het zo naar voor hen. Ze was bijna vijf maanden zwanger. Haar heb ik er nog niet over gesproken, maar ik heb wel contact met Harrie."

De presentator zegt zijn ex een bos bloemen te hebben opgestuurd. "We mogen dan niet meer samen zijn, maar ze is nog wel in mijn gedachten. Zeker nu dit haar is overkomen. Dit is verschrikkelijk. Ze moet nu de ruimte krijgen om het te verwerken. En daaraan zal ik zeker meewerken."

Rijbewijs

Krabbé lijkt nu dolgelukkig met zijn nieuwe liefde, maar onlangs kreeg de presentator minder leuk nieuws te horen: zijn rijbewijs is tijdelijk ingenomen. Weekend schrijft woensdag dat Krabbé op zijn scooter reed toen hij terecht kwam in een verkeerscontrole van de politie. 

"Omdat het de eerste keer was heeft mijn cliënt zijn rijbewijs inmiddels weer terug", aldus de advocaat van de presentator.