Zelda Williams vindt steun bij lotgenoten

De dochter van Robin Williams put hoop uit de verhalen van lotgenoten. Zelda moest vorige maand afscheid nemen van haar beroemde vader, die na een leven vol verslavingen en depressies zelfmoord pleegde.

Zelda Williams bedankte dinsdag via Twitter iedereen die zijn of haar verhaal over het verliezen van een dierbare met haar heeft gedeeld.

"Ik wilde alleen even dankjewel zeggen tegen iedereen die me verhalen en brieven heeft gestuurd, zeker die mensen die ook een dierbare hebben verloren", schrijft ze. "Ik ben niet vaak meer online, maar het lezen over mensen die ook met zo'n groot verlies hebben moeten omgaan en toch een gelukkig leven leiden, helpt. Echt." Ze plaatste daarna ook een foto van haar vader.

De 25-jarige Zelda stopte na de dood van haar vader met twitteren, mede vanwege heftige reacties die ze kreeg via sociale media op de zelfmoord van de acteur. Er waren zelfs mensen die haar foto's stuurden en claimden dat daarop het levenloze lichaam van Robin te zien was. Begin september liet Zelda even van zich horen. Daarna volgde weer een twitterstilte.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie