Dave Roelvink is op vakantie in Spanje om bij te komen van alle controverse rondom hem. Al gauw is hij gezien met de motorclub No Surrender.

Roelvink plaatste maandag zelf de desbetreffende foto op zijn Instagram.

Op de foto zie je Roelvink met een aantal leden van de motorclub staan. De zoon van zanger Dries Roelvink lijkt erg gelukkig te zijn. "Na alles wat er gebeurd is heb ik mijn rust al na een dag gevonden in Spanje met mijn vrienden van No Surrender."

Vorige maand zat Roelvink een paar dagen opgesloten vanwege vermeende betrokkenheid bij diefstal van spullen ter waarde van zo'n 60.000 euro. Na een uit de hand gelopen feestje in een villa waren onder meer sieraden en elektronica buitgemaakt.

Roelvink zegt dat hij hier niets mee te maken heeft. Er dook ook een filmpje op waarin hij oraal wordt bevredigd door het 21-jarige meisje dat in het huis woont. Haar ouders zouden met de beelden zijn gechanteerd.

Reactie

Dave Roelvink laat in een reactie aan RTL Boulevard weten dat hij van geen kwaad bewust is. "Ik heb gewoon een gezellige avond gehad, ik doe er niemand kwaad mee. Het waren aardige jongens."

"Ik was aan het presenteren, en zij waren daar aan het feesten. Ik wil gewoon een feestje vieren en zij wilden dat ook. Ik ga dan niet oordelen of zij crimineel zijn of niet."