Mannelijke beroemdheden vrezen voor de hackers die momenteel de ene na de andere naaktfoto van bekende vrouwen op internet zetten. De heren zouden bang zijn het volgende slachtoffer te worden.

Dat vertellen enkele anonieme sterren aan TMZ.

De mannelijke beroemdheden zouden vrienden, oude liefdes en collega's vragen extra voorzichtig te zijn. De heren zijn bang dat er via de computers van kennissen foto's worden gestolen.

De beroemdheden vermoeden dat de foto's van bekende dames als Jennifer Lawrence, Rihanna en Kate Upton niet via de sterren zelf zijn gelekt, maar dat een hacker de systemen van vrienden van de vrouwen binnendringt.

De mannen zouden hun wachtwoorden nu wekelijks veranderen en extra telefoons hebben gekocht die niet verbonden zijn met de iCloud van Apple.

De FBI onderzoekt momenteel de toedracht van de hackzaak, waarbij naaktfoto's van beroemdheden als Kim Kardashian, Amber Heard en Kirsten Dunst online verschenen. De cybercrimineel zou ze hebben bemachtigd door de back-updienst iCloud van Apple te gebruiken en de inlognamen en wachtwoorden van de vrouwen te raden.

Naaktfoto's van tientallen sterren lekten via iCloud