Yolanthe Sneijder-Cabau heeft een rol in een Amerikaanse serie aangeboden gekregen, maar de actrice heeft het aanbod afgewezen.

"Ik was superblij, maar daarvoor moest ik een contract tekenen van zeven jaar én vijf maanden per jaar in Texas zijn om te filmen."

"Dat kan gewoon niet, want ik ben getrouwd", legt de brunette uit.

"Kijk, ben ik single en heb ik gewoon mijn carrière, dan kan ik gewoon mijn koffer pakken en gaan. Maar ik ben daar vrij ouderwets in", vertelt Sneijder-Cabau aan Metro. "Wes is mijn liefde en ik ben liever nu bij hem dan dat ik straks alleen op de bank zit met een stapel dvd’s. Dat heeft dan geen waarde meer."

Balen

Toch vond Sneijder-Cabau het wel moeilijk om deze kans voorbij te laten gaan.

"Natuurlijk baalde ik heel erg. Ik heb veel auditierondes gehad, met grote acteurs. Het agency daar vond het ook niet zo leuk, natuurlijk. Dus ik heb gezegd: zet mij maar even op een laag pitje. Als ze me weer voor iets vragen en ik zeg weer nee, dan zijn ze je snel zat. Begrijp je?"

Fans hoeven voorlopig ook nog geen tweede seizoen van haar realityserie verwachten. "Ik zag geen reden om nog een seizoen te maken", aldus Sneijder-Cabau.

"Als er nog een tweede serie komt, zou het over een nieuwe fase in mijn leven moeten gaan. Als ik moeder ben, of in een ander land woon…"