Na Jennifer Lawrence en Kate Upton lijkt nu ook Kirsten Dunst gereageerd te hebben op de naaktfoto's die van haar computer zouden zijn gehaald. 

"Bedankt iCloud", laat de actrice weten op Twitter. Het bericht wordt ondersteund door een emoticon van een stuk pizza en een drol met een verbouwereerd gezicht.

Ook Ariana Grande heeft via het sociale medium op alle berichten gereageerd. De zangeres blijft volhouden dat de naaktfoto's waarop zij te zien zou zijn, nep zijn.

"Voor iedereen die vraagt naar mijn 'blootfoto's: ze zijn niet echt", aldus Ariana die daar nog aan toevoegt dat haar billen veel mooier zijn dan op de foto's. "Maar echt, voor wie dacht dat ik het echt ben... Ik hou van jullie, maar ik bid ook voor jullie."

Afgelopen zondagochtend verschenen er naaktfoto's van een aantal bekende sterren op de website 4chan. De hacker zou een lijst met meer dan honderd namen van celebrities hebben, hij zegt van al deze dames pikante foto's te hebben. Deze zouden van de iCloud-profielen van de sterren zijn gepikt.