Regisseuse Sam Taylor-Johnson van Fifty Shades Of Grey heeft bezoek gehad van de politie. De agenten waren opgetrommeld omdat in het huis van de regisseur en acteur Aaron Taylor-Johnson een machinegeweer was opgemerkt. 

De filmmaker had het ontmantelde wapen gekregen als onderdeel van een kunstproject.

De politie van Londen bevestigt tegenover de BBC dat een speciale wapeneenheid van de politie werd gealarmeerd nadat iemand het geweer door een raam had gezien. Daarop besloot de politie om donderdag kort voor middernacht het huis van de filmmakers met een bezoekje te vereren.

Een woordvoerder van de twee, die elkaar leerden kennen toen Aaron de rol van John Lennon speelde in haar Beatlesfilm Nowhere Boy, bekrachtigt het verhaal.

''Ik kan bevestigen dat de politie naar het huis van meneer en mevrouw Taylor-Johnson is gegaan naar aanleiding van een melding van een voorbijganger over de aanwezigheid van een vuurwapen'', laat de woordvoerder weten. ''De familie was op dat moment niet thuis, maar de politie verschafte zich toegang met een loper.''

Taylor-Johnson bewaart haar ontmantelde M16 in het souterrain. Ze kreeg het wapen tijdens een benefiet, genaamd Peace One Day. Het maakt deel uit van een project waarvoor meerdere M16's zijn ontmanteld.