Martijn Krabbé wil de volledige voogdij over de vier kinderen die hij samen met zijn vrouw Amanda heeft. De presentator heeft volgens ingewijden een team van topadvocaten om zich heen verzameld.

Dat meldt Story.

De presentator ontkent tegenover het blad de verhalen, maar ingewijden weten zeker dat hij zijn ex geen enkele ruimte gunt als het aankomt op de kinderen.

"Martijn wil volledige voogdij omdat hij denkt dat hij beter voor de kinderen kan zorgen. Amanda ging er al die tijd vanuit dat zij en Martijn voor het co-ouderschap zouden gaan", aldus een bron.

De problemen met de scheiding maken het voor Amanda heel moeilijk: als de scheiding niet snel genoeg is afgerond zal haar kind met nieuwe vriend Harrie Koolen volgens de wet officieel het kind van Martijn zijn.

"Dit werpt een smet op Amanda's zwangerschap. Ze is in verwachting van een dochter, maar tegelijkertijd doodsbang haar andere kinderen te verliezen."

Het management van de presentator heeft aan NU.nl laten weten geen reactie te willen geven op de privé situatie van Krabbé.