Victoria Koblenko heeft geen behoefte meer aan een "grootse, meeslepende, alles verterende liefde."

"Dat is te verstikkend voor mij", aldus de actrice in een interview met Beau Monde. "Ik ben niet meer in staat tot de 'Bermuda-driehoek', dat je zo in elkaar opgaat, dat je zelf verdwijnt."

"Het gevoel dat ik bij mijn ex Evgeniy Levchenko had, is niet rationeel te verwoorden. Toen wij samen waren, dacht ik: dit is hoe liefde moet zijn", vertelt Koblenko, die vier jaar een relatie had met de voetballer.

De actrice zei toen dat haar relatie met Levchenko "de zevende hemel" was en dat ze dacht dat ze het nooit meer zo zou krijgen. "Misschien een vijfde hemel, maar nooit meer die zevende", aldus de actrice destijds.

Schoonheid

Inmiddels weet Koblenko dat "elk samenzijn zijn eigen schoonheid heeft."

"Er is geen maatstaf voor de liefde: deze ervaring is mooier of dieper dan die ervaring. Als je liefde probeert te labelen, een vijfde, zevende of elfde hemel, doe je haar tekort."

De actrice jaagt niet actief op een nieuwe grote liefde en wil een eventueel nieuwe liefde ook niet gebruiken om in de aandacht van de pers te komen. "Ik kan de mannen die ik heb gehad met twee vingers in mijn neus op twee handen tellen, maar er zijn in mijn liefdesleven genoeg dingen gebeurd die 'roddelblad-waardig' zijn. Gelukkig heeft het er nooit in gestaan."