Lucille Werner adopteert Bulgaarse jongen

Lucille Werner en haar man Servaas Snoeijers zijn sinds twee weken de ouders van de vierjarige Angel.

Het jongetje komt uit een weeshuis in Bulgarije en is geadopteerd door de presentatrice van Lingo en haar man. "Ik was meteen verkocht toen ik Angel voor het eerst zag", zegt Werner tegen RTL Boulevard.

Werner wilde altijd al een kindje adopteren. "Met mijn lichaam en zo wilde ik per se adopteren." Ook Servaas zag het meteen zitten: "Ik ben opgegroeid in een gezin met geadopteerde kinderen, dus ik was eraan gewend."

Intussen leert Angel de Nederlandse taal razendsnel. "Woordjes als papa, mama en dankjewel gaan er heel snel in, maar Angel zingt ook de hele dag. Bijvoorbeeld 'Poesje mauw' kan hij al zingen", lacht Werner. Het lijkt erop dat na vijf jaar huwelijk het gezinsgeluk voor Werner en Snoeijers nu compleet is. "Ik ben heel erg trots op mijn twee mannen", zegt Werner.

In april kregen zij en Snoeijers een telefoontje dat er een kindje gevonden was. "We zijn de afgelopen maanden aan aantal keer in Bulgarije geweest om kennis te maken en aan elkaar te wennen. Het voelde eigenlijk direct al goed", vertelt de presentatrice aan Weekend.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie