Donderdag 6 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

'Werken met Justin Bieber voelt als opvoeden'

Scooter Braun vergelijkt zijn baan als manager van Justin Bieber met het opvoeden van een kind. "Je moet ze hun eigen fouten laten maken en er voor ze zijn wanneer ze vallen."
Door BuzzE

Dat zegt hij in een interview met New York Post.

De 33-jarige Braun, die 25 was toen hij een 12-jarige Bieber ontdekte op YouTube, denkt dat hij een vaderfiguur is geweest voor de zanger, die werd opgevoed door zijn alleenstaande moeder.

"Als je jong bent dan kijk je op naar de oudere man in je leven en je doet alles wat hij zegt." Gevraagd naar recente juridische problemen van de zanger en hoe hij daarmee omgaat, zegt Braun: "Als ik de ouder was geweest, dan was ik aanwezig geweest tijdens de eerste dertien jaar. Ik ben nu de rotzooi aan het oprapen."

Haat

Braun, die verder onder anderen Ariana Grande en Carly Rae Jepsen vertegenwoordigt, zegt ook dat mensen altijd uit zijn op haat. Als voorbeeld noemt hij zijn ervaring met Psy, die het internationale succes van Gangnam Style aan Braun heeft te danken.

"Iedereen vertelde me dat ik niet goed bij mijn hoofd was om hem een contract aan te bieden. Het nummer is vervolgens wekenlang nummer één, over heel de wereld. Weet je wat mensen toen zeiden? Dat we het waarschijnlijk niet een tweede keer zouden kunnen. Wat is er dan in godsnaam mis met je? Het feit dat we het één keer gedaan hebben is al geweldig."


Lees meer over:

Justin BieberScooter Braun

Aanbevolen artikelen