Dave Roelvink gaat aangifte doen tegen de familie van het meisje dat hem en zijn vrienden beschuldigt van onder meer juwelenroof. 

De sieraden zouden onlangs zijn gestolen toen de acteur samen met vrienden op een feestje was bij het meisje thuis.

"Roelvink doet aangifte van smaad en laster tegen de familie en tegen mij", laat woordvoerder van de familie en privédetective Erik Kwant weten.

"We wachten af hoe dit allemaal gaat lopen", reageert Kwant rustig. De detective en de familie van de 21-jarige Melissa reageren als gevolg van de aangifte niet met nieuwe stappen richting Roelvink.

"Aan dit soort spelletjes doen wij niet mee." Shownieuws meldt dat de manager van Dave Roelvink, Nathan Moszkowicz, heeft bevestigd dat de acteur stappen onderneemt, omdat hij door hen in de media in verband wordt gebracht met de diefstal.

Gepikte spullen

Woordvoerder Kwant laat weten hoe het nu met de familie is. "Je kan je voorstellen hoe het voelt als je dit als familie overkomt. Na alle commotie van afgelopen week zijn ze nu op zoek naar rust ", aldus de privédetective.

Sinds begin deze week wordt Roelvink in verband gebracht met de roof. Hij heeft steeds volgehouden dat hij niks te maken heeft met de diefstal van 60.000 euro aan sieraden, kleding en elektronica uit de villa van de ouders.

Wel zou hij zijn best hebben gedaan om wat gepikte spullen terug te krijgen bij de rechtmatige eigenaar. "Maar in de afgelopen dagen zijn er niet meer spullen teruggegeven. En dat was de enige wens van de familie", besluit Kwant.

Vier vrienden van de zoon van zanger Dries Roelvink zijn donderdag aangehouden in verband met de juwelenroof. Roelvink zelf lijkt niet te zijn aangehouden. De arrestanten zijn tussen de 20 en 23 jaar oud, Roelvink is 19.