Anita Witzier geeft binnenkort haar jawoord aan partner Michel Nelissen. De presentatrice kan niet wachten tot zij en haar partner elkaar de eeuwige trouw beloven.

"Het klinkt als een cliché, maar Michel is mijn rots in de branding", aldus de presentatrice in een interview met Story.

Witzier en haar partner zijn al heel wat jaren bij elkaar, maar wilden niet eerder trouwen. "Ik heb nooit getwijfeld aan mijn relatie met Michel en we hebben het er vaak over gehad, maar we wilden wachten tot de kinderen groot waren."

"En nu vinden we dat het tijdstip is aangebroken om elkaar ook officieel eeuwige trouw te beloven. We willen heel erg graag naar elkaar uitspreken, ten overstaan van degenen die ons dierbaar zijn, dat we de rest van ons leven bij elkaar willen zijn."

De presentatrice vertelt dat mensen haar vaak vragen waarom ze nu toch gaat trouwen en dat ze zelf eigenlijk ook nog niet weet wat dat dan gaat toevoegen. "Misschien het gevoel dat je meer bewust bent dat je een onherroepelijk verbond met elkaar hebt gesloten. Want in praktische zin verandert er natuurlijk niets."

Het is voor Witzier niet haar eerste huwelijk, maar de presentatrice weet wel zeker dat het haar laatste zal zijn. "Ik ben heel erg blij en dankbaar dat hij mij gevraagd heeft. Het is zo bijzonder als het maar zijn kan. En één ding weet ik zeker: dit is absoluut mijn laatste huwelijk."