Jay Z doet er alles aan om zijn huwelijk met Beyoncé Knowles te redden. De rapper probeert zijn echtgenote op allerlei manieren duidelijk te maken dat hij niet wil scheiden.

Dat vertellen bronnen aan E! Online.

"Jay wil heel graag dat alles goed komt en probeert Beyoncé ervan te overtuigen dat een scheiding niet het juiste is om te doen", aldus een ingewijde over de situatie.

"Hij koopt bloemen voor haar, stuurt constant sms'jes en blijft haar maar vertellen hoeveel hij van haar houdt. Hij doet echt heel erg zijn best."

Geruchten

Geruchten dat de twee huwelijksproblemen hebben gaan al maanden, maar geen van beiden heeft zich echt geuit over de verhalen. De zangeres plaatst regelmatig foto's online van zichzelf en haar gezin waarop het lijkt dat ze de verhalen wil tegenspreken.

"Nu ze nog aan het touren zijn vormen ze echt een front. Ze zijn allebei ontzettend professioneel", vertelt een bron.

"Beyoncé weet het gewoon niet meer. Ze houdt heel veel van Jay en wil haar familie bij elkaar houden, maar wil tegelijkertijd ook andere dingen."

Het duo heeft net de tour in de Verenigde Staten afgerond, maar er staan nog twee optredens in de planning in Parijs in september.