Actrice Anna Drijver is nog niet helemaal zeker of ze kinderen wil. "Het acute gevoel, het moet en het zal, dat heb ik niet."

Dat vertelt ze in een interview met JAN Magazine.

"Als ik een man was, zou ik zo kinderen willen: lekker makkelijk. Maar bij mij, als vrouw, betekent het nogal veel voor mijn werk", aldus de actrice.

Volgens Drijver komen ouders vaak terecht in een soort tunnel. "Ik heb het idee dat je in een soort sjabloon moet, dat je over doekjes en luiertjes en prutteltjes móet praten. Het lijkt me ontzettend jammer als je wereld zo klein wordt."

"Ik schaam me er een beetje voor, eigenlijk, ik dacht altijd dat het een volstrekt natuurlijke drang was om een kind te willen. Maar nu... Baby's,  ik weet het niet. Ik kan ook nooit zo goed over baby's meepraten. Kinderen vind ik wel leuk, om mee te praten enzo."

De actrice viert dit jaar haar 31e verjaardag. Met dertig worden had Drijver niet zo'n problemen. "Ik ben altijd volwassener geweest dan mijn leeftijd, eindelijk heb ik het idee dat ik in mijn leeftijd ben gegroeid. Want op mijn achttiende was ik ook al een soort dertig. Maar als je daadwerkelijk dertig bent, word je tenminste serieus genomen."