Kendall Jenner heeft zich flink misdragen in een restaurant in New York. Het zusje van Kim Kardashian wilde drank bestellen, maar mocht dat niet omdat ze te jong is.

De 18-jarige Jenner zou vervolgens woedend zijn geworden en het restaurant verlaten hebben zonder de volledige rekening te betalen, zo schrijft The New York Post.

"Ze betaalde niet alles, terwijl er een rekening open stond voor zo'n 60 dollar. En ze liet ook geen fooi achter", aldus een ingewijde, die er aan toevoegt dat Jenner met Hailey Baldwin (de dochter van Stephen Baldwin) uiteten was.

De serveerster die de realityster die avond bediende, moest haar vervolgens achterna lopen om de rest van de rekening betaald te krijgen. "Kendall en Hailey begonnen te lachen, waarna ze een paar biljetten van 20 dollar uit hun portemonnee haalden en die richting de serveerster gooide. Vervolgens renden ze hard weg."

De serveerster zette nog een bericht op Twitter over het voorval, maar dat bericht is inmiddels verwijderd.

Een woordvoerder van de familie Kardashian weigerde commentaar te leveren op het voorval, maar een zegsman van Baldwin wilde wel iets kwijt. "Ze dachten dat ze overal voor betaald hadden. Kendall was heel beleefd en vroeg: is dit genoeg? Ze zijn zeker niet weggerend."