Bekenden van Lindsay Lohan zijn bang dat de actrice weer terugvalt in haar oude gedrag. "Lindsay heeft haar vrienden en haar kring van nuchtere mensen in de steek gelaten."

Dat zegt een bekende van Lohan, die een verleden heeft van alcohol- en drugsgebruik, tegen de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

"Ze reageert niet op berichtjes en telefoontjes en negeert iedereen", aldus de bron over de 28-jarige Lohan, die tijdelijk in Londen woont omdat ze een rol heeft in het theaterstuk Speed-the-Plow. Dat stuk gaat eind volgende maand in première op West End.

De actrice werd de afgelopen tijd regelmatig feestend gespot. "Het trieste is dat niemand vanuit de Verenigde Staten iets kan doen. We maken ons allemaal zorgen", zegt de ingewijde. "We houden van haar en willen het beste voor haar."

Naar verluidt heeft Lohan al meerdere repetities van Speed-the-Plow gemist. De actrice zei eerder dat ze overweegt voorgoed naar Londen te verhuizen. ""Als ik in de Verenigde Staten om 17.00 uur de tv aanzet, is het allemaal TMZ en geroddel. Hier zie ik daar niets van."