Kim Kardashian en Kanye West hebben een nieuw thuis gevonden. Het koppel heeft een optrekje van 20 miljoen dollar (15 miljoen euro) gekocht om de hoek bij Kardashians moeder Kris Jenner in Calabasas.

Dat meldt TMZ. Het landgoed is uitgerust met twee zwembaden, twee spa's, twee barbecues en er is zelfs een eigen wijngaard.

Eerder al werd duidelijk dat Kardashian graag dicht bij haar moeder wil wonen, om bij de frequente bezoekjes aan haar het drukke verkeer en paparazzi te ontwijken.

Het sterrenkoppel verhuisde overigens nooit naar het huis dat het eerder in Bel Air kocht, omdat de verbouwing nooit afkwam en Kardashian bovendien gehecht was aan haar moeder. Het koppel woont daarom nog steeds op het landgoed van Jenner.

Lisa Marie Presley

TMZ weet te melden dat de twee al maanden op het landgoed aasden, dat ooit van Lisa Marie Presley was. Met Vespa's zouden ze onherkenbaar heen en weer zijn gereden vanaf Jenners landgoed.

Onlangs werd bekend dat hun huis van 11 miljoen dollar (8,2 miljoen euro) in Bel Air in de verkoop zou gaan. Waarschijnlijk wordt de verbouwing eerst afgemaakt voordat het huis de markt op gaat.

Drones

Dat het lang heeft geduurd voordat het stel een huis heeft gekocht, komt door de vele eisen die ze hebben. Zo wil West niet dat ze gefotografeerd kunnen worden vanaf de straat.

Ook is de rapper bang voor zogenaamde paparazzidrones. "Zou jij het niet prettig vinden als je je dochter zwemles kon geven zonder dat er een drone overvliegt? Wat als die drone naast haar valt? Zou het haar elektrocuteren?", zo zei West boos tegen een advocaat.

"Zou het kunnen dat die drone op haar valt als de paparazzi niet snappen hoe de afstandsbediening werkt?"