Acteur Michiel Romeyn (Jiskefet, Alles is Liefde) zegt in een interview met tijdschrift Nieuwe Revu geen geld meer te hebben. De acteur zou belazerd zijn door zijn eigen management.

Romeyn richtte samen met Kees Prins en Herman Koch de succesvolle cabaretgroep Jiskefet op. Het trio maakte tussen 1990 en 2005 174 afleveringen voor de publieke omroep. 

In 2011 stonden Romeyn en zijn collega's in de Heineken Music Hall (HMH) voor de musical Goeiesmorgens, een adaptatie van hun serie Debiteuren, Crediteuren.

De show verkocht zes maal volledig uit en Romeyn hoopte op een financiële buffer, maar de Gouden Kalf-winnaar zegt er geen geld aan over te hebben gehouden.

"We hebben een paar mensen vertrouwd die zich over het geld ontfermden. Ik heb altijd het idee gehad dat het een solide club was. Maar het is uitgelopen op een ramp. Bij Goeiesmorgens, de musical in de HMH is een omzet ruim drie miljoen euro gedraaid, maar ik geloof dat wij de man daar maar veertig mille van hebben gekregen", aldus Romeyn in Nieuwe Revu.

"Degenen die zorg hadden voor het reilen en zeilen van Jiskefet hebben er financieel een gigantische puinhoop van gemaakt. Ik had na Jiskefet gehoopt op een buffer, maar die was toen gauw op. (…) Ik verhuur nu zelfs de bovenste verdieping van mijn huis. En ik heb nog wat schnabbels. Het voordeel is: ik heb wel tijd, maar ik verveel me snel."

De personen in kwestie zouden door de rechter zijn veroordeeld, zegt Romeyn, maar dat mocht volgens hem niet baten. "De tegenpartij is op de meeste punten veroordeeld, maar ja, van een kale kip kun je niet plukken. Mensen: je kunt in dit land dus gewoon de boel belazeren, want je komt er altijd mee weg."