Katy Perry vindt het makkelijker om afspraakjes te hebben met collega's, al heeft ze ook wel eens iets gehad met onbekende mannen.

Dat vertelt de zangeres aan Rolling Stone.

"Het is niet zo dat ik per se wil dat ze beroemd zijn, maar als ze dat wel zijn dan begrijp je elkaar wel makkelijker", aldus de zangeres.

"Ze begrijpen het beter als je moe bent van een show, als een tournee uitputtend is of als een interview niet goed is gegaan. Ze weten precies hoe het eraan toegaat."

Perry zegt het lastig te vinden als ze alles uit moet leggen aan iemand die niet bekend is met de entertainmentwereld. "Dat kost al snel twee á drie uur. En wat ik ook heel belangrijk vind, is als iemand ook met muziek bezig is. Ik hou echt van muziek. Dus als er iemand is die de kracht van muziek begrijpt, dan voel ik mij daar al snel toe aangetrokken."

Wens

In het interview vertelt de wereldster ook dat ze eigenlijk nooit de wens heeft gehad om beroemd te worden. "Het is een gevolg van wat ik altijd wel heb willen doen: zingen", aldus Perry die zegt roem over het algemeen verschrikkelijk te vinden.

"Als je een bijzonder talent hebt of je hebt deze wereld iets te bieden, dan is het goed. Maar beroemd zijn om niks is gewoon afschuwelijk."