Andy van der Meijde geeft binnenkort zijn jawoord aan Melisa Schaufeli en doet dat in een Moulin Rouge-thema. "Lekker allemaal apart, zoals dat bij ons past."

Dat vertelt de vriendin van de oud-voetballer aan Story.

"Gasten zullen aan de deur worden verwelkomd door een bekende Nederlander die een pak met veren draagt. Andy en ik zijn in Parijs bij de echte Moulin Rouge geweest om ideeën op te doen", aldus Schaufeli over het aanstaande huwelijk.

De twee geven elkaar op 20 september hun jawoord. "Ik ben zo blij en trots dat het er nu echt van gaat komen. Melisa wordt mijn vrouw en het is de laatste keer dat ik mijn jawoord geef", vertelt Van der Meijde.

De oud-voetballer werkt momenteel nog hard aan zijn lichaam om er op de trouwdag extra goed uit te zien. Schaufeli heeft een speciale jurk laten maken en ook dochters Lilly en Rox krijgen een speciale outfit. "Ze dragen een miniatuur van mijn jurk, net als de hond trouwens. Dat vonden we een leuke grap!"

Het koppel hoopt dat een bekende Nederlander hen trouwt, maar daar zijn ze nog mee bezig. "En na de ceremonie barst het feest onmiddelijk los. Er treden veel bekende artiesten op, elk uur wel eentje. Gaaf he?!"