Sabia Engizek vindt het een heel goed idee dat Sylvie Meis naar Amsterdam wil verhuizen. "Ze juicht een verhuizing echt toe."

Dat vertellen ingewijden aan Story.

Eind juli kwam naar buiten dat Meis graag in Amsterdam wil gaan wonen met zoontje Damián. De presentatrice is toe aan "een nieuwe start" en hoopt daar in de hoofdstad aan te kunnen werken.

"Sylvie heeft op een heel harde manier de deksel op de neus gekregen. Ze dacht na de scheiding van Rafael volop van het leven te kunnen gaan genieten, maar lijkt nu in een isolement terecht te zijn gekomen. Haar huwelijk is mislukt en haar hartsvriendin heeft een relatie met haar ex-man."

Toestemming

Dat er in de scheidingspapieren staat dat Meis niet zonder toestemming van haar ex Rafael van der Vaart mag verhuizen, klopt van geen kant, zo vertelde Engizek al eerder aan het blad. "Sylvie kan doen en laten wat ze wil. Ze kan in elke stad ter wereld gaan wonen, ongeacht wat Rafael en ik doen."

"Sabia wil met Rafael van een relaxt leven genieten. Sylvie heeft nooit een wig kunnen drijven tussen Sabia en Rafael, maar een verhuizing van Sylvie naar Nederland, zal Sabia nog gelukkiger maken", aldus de ingewijde.