Katie Price geeft haar ex-man Kieran Hayler een tweede kans, nadat hij haar had bedrogen met haar beste vriendin.

Het model, dat maandag beviel van hun tweede kindje, laat aan OK! Magazine weten dat zij en Hayler per dag bekijken hoe het tussen hen gaat.

"We werken aan onze relatie, het gaat de goede kant op", aldus Price. Ze liet in mei via Twitter weten dat haar man met haar beste vriendin was vreemdgegaan. Hayler besloot daarop in therapie te gaan en dat viel in goede aarde bij zijn ex.

"Veel mensen zeggen dat hij gewoon een jonge kerel is die met andere vrouwen het bed wil delen, maar ik heb veel over hem geleerd dankzij zijn therapie."

Verslaving

Volgens Price ging Hayler gewoon zijn verslaving achterna. "Hij is er kapot van en daar ben ik blij om", gaat ze verder.

"Ik vond hem laatst in de douche, hij was aan het huilen." Price heeft er vertrouwen in dat het goedkomt tussen hen. "Ik zou niet mijn best doen als ik zou weten dat we geen toekomst hebben samen." Toch benadrukt ze dat hun twee kinderen ervoor zorgen dat ze haar man nog een kans wil geven. "Anders had ik hem het huis uitgezet."

Maandag maakte haar pr-medewerker bekend dat Price was bevallen van een meisje.

Het model was eigenlijk pas over twee weken uitgerekend. De blondine en Hayler hebben samen al de elf maanden oude baby Jett.

Katie Price heeft nu vijf kinderen. Met ex-man Peter Andre kreeg ze twee kinderen en uit een eerdere relatie had ze ook al een zoon van twaalf.