Jay Z en Beyoncé staan avond na avond samen op het podium, maar daar buiten leven ze hun levens apart van elkaar. "Ze slapen niet eens in dezelfde hotels."

Dat vertellen bronnen aan The New York Post.

"Ze arriveren apart van elkaar bij iedere show. Verder zien ze elkaar amper", aldus een ingewijde, die weet te vertellen dat concertpromotors zich ernstige zorgen maken dat de tour van het koppel niet zal worden afgerond.

"In dit tempo halen ze San Francisco niet. En zeker Parijs niet", vertelt een bron. Het koppel staat op 5 en 6 augustus in San Francisco op het podium en pas een maand later, begin september, in de Franse hoofdstad.

Michael Rapino, die baas is van concertpromotor Live Nation, is volgens de bronnen woedend dat de mogelijke scheiding zoveel in het nieuws is. Advocaten zijn nu aanwezig bij de verschillende optredens, om er voor te zorgen dat de tour naar afspraak zal verlopen.

Bazig

Ondertussen vertellen ingewijden dat de bazige trekjes van Jay Z niet alleen voor problemen zorgen in het huwelijk van hem en Beyoncé, maar ook bij de mensen die de scheiding uiteindelijk in goede banen moeten leiden.

De rapper wil absoluut niet dat zijn vrouw na de scheiding een zielig verhaal gaat vertellen bij Barbara Walters of Oprah Winfrey en stelt zich daarom "onmogelijk" op tegenover de mensen die proberen om de scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wie wat krijgt bij een eventuele scheiding is niet duidelijk. Het koppel zou geen huwelijkse voorwaarden hebben getekend en dus is het onduidelijk wat er gebeurd met de 620 miljoen euro die de twee samen bezitten.