Zac Efron blijft worstelen met zijn verslavingen. De 26-jarige acteur kan niet van de alcohol afblijven nu hij op Ibiza vakantie viert.

Dat blijkt uit foto's die TMZ plaatste. Op de foto's is te zien dat Efron met een drankje in zijn hand in een club staat. Volgens de entertainmentwebsite grijpt de acteur weer vaker naar alcohol.

"Hij laat alles drie à vier dagen staan als hij moet werken, maar daarna pakt hij de draad gewoon weer op", klapt een ingewijde uit de school over het drankgebruik van Efron.

De acteur liet zich vorig jaar tot twee keer toe opnemen in een afkickkliniek om af te rekenen met zijn drugs- en alcoholverslaving. Efron zei in april nog dat hij zich een ander mens voelt nu hij met een therapeut praat over zijn problemen met verdovende middelen.

Ingewijden vertellen TMZ echter dat Efron nauwelijks is veranderd. De acteur houdt nog steeds van een goed feestje en zou tijdens zijn werk de dagen aftellen totdat hij weer nachten door kan halen. Volgens de bronnen is er wel een lichtpuntje. Efrons jongere broer Dylan zou een goede invloed op de acteur hebben en hem bijstaan bij het afkicken.