Hilary Duff zingt op haar nieuwe album over haar ex, Mike Comrie. Ook gaat één van de nummers op de plaat over hun zoontje Luca.

Dat vertelt de zangeres in een podcast-interview met Billboard.

"Ik leef momenteel gescheiden van mijn man, wat heel moeilijk is om mee te maken, maar we hebben veel liefde voor elkaar en we hebben een prachtige baby", vertelt Duff.

"Er is een nummer over Luca en een nummer over mijn breuk en mijn liefde voor deze persoon, dat we misschien niet voor elkaar zijn voorbestemd, of misschien wel."

Pauze

Duff werkt weer aan nieuwe muziek na een pauze van zeven jaar, waarin ze haar man leerde kennen, haar zoontje kreeg en twee huizen renoveerde. Ze legt uit dat ze aan de pauze toe was na een jarenlange tournee. "Het was geweldig, maar na vijf jaar bedacht ik me dat ik geen leven had, geen vrienden, nooit thuis was en nooit bij mijn familie."

Voor het nieuwe album Chasing The Sun, dat in het najaar verschijnt, heeft Duff hard gewerkt.: "Het album is een goede weerspiegeling van de ervaringen die ik in mijn leven gehad heb en hoe ik nu verder wil."