Justin Bieber heeft een foto van een huilende Orlando Bloom op Instagram gezet, slechts een dag na de ruzie die de twee hadden in een restaurant in Ibiza, Spanje.

Bieber en Bloom zouden ruzie hebben gehad over Miranda Kerr, de ex-vrouw van Bloom, aldus Daily Mail.

Bieber zou op Leonardo DiCaprio zijn afgestapt, die op een bankje zat naast Bloom. Terwijl de zanger de hand schudde van de Wolf of Wall Street-acteur draaide Bloom met zijn ogen en negeerde de zanger.

Bieber probeerde vervolgens contact te zoeken met Bloom, die geen reactie gaf. "Doe de groeten aan Miranda", zou de zanger daarna hebben gezegd. Bieber verwees daarmee naar een ontmoeting in 2012, waarbij Kerr flink geflirt zou hebben met de zanger.

Videomateriaal

Bloom zou vervolgens naar het tieneridool hebben uitgehaald, maar die wist de klap te ontduiken. Op videomateriaal is de ruzie te zien, maar een fysiek gevecht is niet op de beelden vastgelegd.

Bieber zette de foto van Bloom online, maar haalde hem een aantal minuten later weer offline. Daarna plaatste hij hem toch weer online. Volgens US Weekly zou de foto vorig jaar september zijn gemaakt, tijdens de première van het toneelstuk Romeo & Juliet. Bloom speelde daarin een van de hoofdrollen.

Bieber werd twee jaar eerder erg close gezien met Blooms toenmalige vrouw Miranda Kerr. Ook zou hij een aantal uur voor de ruzie een foto van Kerr op Instagram hebben gezet, maar die foto is inmiddels weer verwijderd.