Het zal niet lang meer duren totdat Jay Z en Beyoncé met een verklaring komen over alle geruchten dat hun huwelijk op springen staat.

Een bron vertelt aan NY Daily News dat de twee het advies hebben gekregen om zolang hun gezamenlijke tour duurt, te doen alsof ze een blij gezinnetje zijn.

"Het is een kwestie van tijd voordat ze bekendmaken uit elkaar te gaan. Het is zo duidelijk dat het gewoon beschamend is", aldus een ingewijde.

"Als hun tour is afgelopen zullen ze een keuze moeten maken: of ze gaan uit elkaar of ze geven hun huwelijksproblemen toe." Een andere bron laat de krant ook weten dat er snel een reactie volgt, "Jay is er namelijk zo klaar mee". "Hij wil dat de tour is afgelopen en dat de roddels stoppen."

Zakenpartners

Volgens de eerste bron gaat het al heel lang niet lekker tussen de twee wereldberoemde sterren. ''Ze zijn artiesten en ze zijn heel erg goed. Ze zijn een soort zakenpartners en ze maken geen ruzie." Waarom de twee het nog zolang met elkaar uithouden? Volgens de ingewijde heeft het allemaal met geld te maken.

"Ze gaan er net zolang mee door als ze er maar geld mee verdienen."

Beyoncé en Jay Z trouwden in 2008 en werden in 2012 voor het eerst ouders van hun dochter Blue Ivy. Er gaan al weken geruchten dat het niet goed gaat tussen de twee.