Kate Moss heeft maandagavond voor flink wat opschudding gezorgd op een vliegveld in Turkije. Het model was volgens aanwezigen dronken en had geen ticket bij zich.

Dat melden verschillende mensen die ook op het vliegveld waren op Twitter.

"Ik zag Kate Moss dronken op het vliegveld", meldt één meisje, terwijl een ander meldt dat het model "erg dronken" in het vliegtuig naar Londen zat.

Ingewijden melden aan Daily Mail dat het model geen ticket had en herrie schopte op het vliegveld. "Het was overduidelijk dat ze al wat drankjes op had. Ze sprak erg hard en leek zich geen zorgen te maken dat ze gezien werd."

De 40-jarige Moss zou uiteindelijk ter plekke een ticket hebben gekocht, waarna ze door medewerkers van de vliegtuigmaatschappij naar de juiste gate werd geholpen.

"Als ik zo dronken was komen opdagen had ik niet mee gemogen met het vliegtuig, maar zij is Kate Moss", aldus een passagier die ook in het vliegtuig zat.

Het model was volgens verschillende entertainmentsites in Turkije voor een "detox". Ze zou de hele week niet anders hebben gedaan dan yoga en pilates om tot zichzelf te komen.