Patty Brard stapt binnenkort voor de vierde keer in het huwelijksbootje, maar voor haar voelt het als de eerste keer. "Die vorige huwelijken stelden niet veel voor."

Dat vertelt de presentatrice aan Story.

"Gevoelsmatig wordt dit mijn eerste echte huwelijk, omdat ik uit liefde trouw. De vorige keren was dat anders", aldus Brard die op 26 september haar jawoord aan Antoine van de Vijver geeft.

"Als ik ook maar een moment had getwijfeld aan mijn relatie met Antoine, zou ik niet met hem trouwen. De pijn van een scheiding wil ik niet nog een keer meemaken.

Hecht en stabiel

Brard trouwde drie keer eerder: met Ron Brandsteder, zakenman Carlo Nasi en rockzanger René Muthert. Inmiddels kent de presentatrice haar verloofde alweer negen jaar en twijfelt ze niet dat dit de laatste keer is dat ze gaat trouwen.

"Antoine kan veel hebben en juist dat maakt onze relatie zo hecht en stabiel. Hij is de eerste man in mijn leven die weet hoe hij met mij moet omgaan."

Of dochter Priscilla ook aanwezig is bij de plechtigheid weet Brard niet, maar ze hoopt er wel op. "Ik wil haar er graag bij hebben, want het doet nog elke dag pijn dat ik haar niet meer zie."