Ron Boszhard wil dolgraag nog een kindje met zijn zestien jaar jongere vriendin. Volgens de presentator is de tijd er nu rijp voor.

"We hebben nu vijf jaar een relatie, en we kunnen zeggen dat deze heel stabiel is. Je kunt het natuurlijk nooit plannen, maar wellicht hebben we op korte termijn mooi nieuws."

Dat vertelt de 50-jarige presentator in een interview met Story.

Emily zei al eerder graag een kindje te willen met Boszhard, maar de presentator wilde het rustig aan doen. "Ik wil eerst een jaar samenwonen. Ik vind dat je eerst samen de vier jaargetijden moet hebben doorgebracht om zo'n beslissing te nemen", zei hij daar eerder over.

Scheiding

Volgens Boszhard is de relatie nu op het punt gekomen waarop hij er vertrouwen in heeft dat een kindje in een volledig gezin zal opgroeien. "Uit mijn vorige huwelijk heb ik een zoon en een dochter en door de scheiding zie ik ze niet zoveel als toen ik nog getrouwd was. Dat wil ik een derde kindje niet aandoen."

De 18-jarige zoon en 20-jarige dochter van Boszhard gunnen hun vader het geluk dat hij heeft gevonden bij Emily. "Ze gunnen ons een kindje enorm."