Het huwelijk van Beyoncé Knowles en Jay Z zou zo in gevaar zijn, dat de zangeres al aan het zoeken is naar een nieuwe woning waar zij samen met dochter Blue Ivy kan gaan wonen.

Dat meldt The New York Post.

De zangeres zou stiekem verschillende appartementen hebben bezocht, waaronder een penthouse in Chelsea, New York. "Ze was erg stilletjes, alsof ze het allemaal in het geheim deed", aldus een ingewijde.

Volgens bronnen is Jay Z altijd erg betrokken geweest bij de aanschaf van nieuwe woningen, wat de bezoekjes van Knowles aan de woningen extra opvallend maakt. De rapper zou bij geen van de bezichtigingen aanwezig zijn geweest.

De woning in Chelsea, waar de zangeres overduidelijk enthousiast over was, moet zo'n 21,5 miljoen dollar kosten (16 miljoen euro). "Het kan echt niet dat ze die woning voor haar moeder of haar zusje koopt. Die kans is echt heel klein."

De makelaar die de zeggenschap heeft over de woning heeft geweigerd commentaar te geven op het verhaal van The New York Post. De woordvoerder van Knowles hing meteen op bij het vragen naar de woningzoektocht en een zegsman van Jay Z zei niets te weten over een nieuwe woning.